top of page
Vyhledat

Krátkodobá půjčka nemusí být vždy drahá

V současné době jsou krátkodobé půjčky velice skloňovaným tématem, především v období blížících se vánočních svátků. Spousta z nás má nemalé výdaje spojené s dárky. Pokud jste však vyčerpali veškeré své úspory a najednou se objeví problém s nějakým domácím spotřebičem, zřejmě hledáte způsob, jak situaci vyřešit. Dokážete si představit fungovat do další výplaty bez lednice, pračky a dalších domácích pomocníků?


Doslova trn z paty vám může vytrhnout krátkodobá půjčka. Samotný název napovídá, že se sjednává pouze na krátkou dobu, ale nemusí se jednat o týdny, klidně i měsíce a roky. Ovšem nejedná se o dlouhodobou záležitost, jako je třeba hypotéka.


Co všechno vám krátkodobá půjčka nabízí?

Záleží na tom, na jakého poskytovatele se obrátíte, neboť každý má jiné podmínky a pravidla. Třeba taková rychlá půjčka od společnosti Asisteam vám dokáže poskytnout až 3 000 000 korun s dobou splatnosti až 25 let. Pokud byste zvolili nejdelší dobu splatnosti, už by se nejednalo o půjčku krátkodobou, ale dlouhodobou.


Úroková sazba a hodnota RPSN se odvíjí od toho, jak vysokou částku požadujete a na jak dlouho. Všechno však víte dopředu, uděláte si představu také o tom, kolik navíc za půjčku zaplatíte.


Půjčka je neúčelová, ale může být i na bydlení

Velkou výhodou je, že se jedná o neúčelovou půjčku, takže peníze můžete využít na cokoliv. Větší obnos peněz si však lidé berou především na financování bydlení. Není se čemu divit, neboť nikdo nechce žít neustále v pronájmu. Vlastnit nemovitost chtějí jak starší, tak i mladí občané. Získat ale hypotéku je často nadlidský výkon. Půjčky na bydlení jsou většinou na větší částky, a tak poskytovatelé si žadatele co nejvíce prověřují. Chtějí mít totiž jistotu, že se jedná o bonitní klienty schopné splácet své závazky. A jak jste na tom s půjčkami vy?

2 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page