top of page
Vyhledat

eŽena roku 2023: Renata Jurenková (3)

Aktualizováno: 2. 10. 2023

Hlasovat pro Renatu můžete pod pořadovým číslem 3 ZDE. Hlasování probíhá od 25. 9. do 5. 10. 2023 a z jednoho e-mailu se započítává jeden platný hlas.

VÍCE O PODNIKÁNÍ

Webové stránky: www.de-park.cz

Obor podnikání: Internetový prodej metráže, krejčovských střihů a galanterie Jsem kreativní hlavou a motorem rodinné firmy zabývající se internetovým prodejem metráže, krejčovských střihů (které sama vymýšlím) a galanterie. Jsem také maminkou 3 dětí.

PODNIKATELSKÝ PŘÍBĚH

Co byl Váš důvod pro vstup do podnikání?

Značku de-park jsem založila v roce 2011, kdy jsem začala s šitím dětského oblečení nejprve pro své děti a později i na zakázku. Potřebovala jsem se během mateřské realizovat a také jsem nebyla spokojená s unifikovanou nabídkou a špatnou kvalitou oděvů v obchodech. Navíc mám ráda originalitu a kreativitu. Když se ke mně postupně dostávaly informace o podmínkách, za kterých toto fast-fashion oblečení vzniká, posílilo to mé odhodlání k tvorbě něčeho vlastního.

V roce 2016 jsme se rozhodli k zakázkové výrobě přidružit i prodej látek, které se staly ihned naší vášní. Látky milujeme a stejně tak naši práci. Specializujeme se na prodej originálních a vkusných výrobků. Máme velké ambice a tak navrhujeme i vlastní vzory, které v současné době tiskneme na mnoho různých materiálů. Zároveň spolupracujeme s několika šikovnými grafiky a ilustrátory, jejichž vzory budou i nadále nedílnou součástí naší nabídky. Máme rádi i české autory, takže jsme do naší nabídky postupně přidali i několik exkluzivních vzorů s našimi tradičními postavičkami, které jinde nekoupíte.

Jaké momenty byly pro Vás nejtěžší a jakých úspěchů si nejvíce vážíte?

Vážím si toho že jsme na trhu dokázali prorazit s vlastními produkty a že firma je dlouhodobě životaschopná.

Jakých chyb byste se nyní již vyvarovala a co byste rozhodně ve svém podnikání neměnila a všem doporučila?

Doporučila bych co nejkvalitnější zákaznický servis.

155 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page