top of page
Vyhledat

eŽena roku 2020: Tereza Hradil Jelínková (3)

Tereza Hradil Jelínková podniká již několik let, ale mnoho lidí ji zná pouze jako modelku. Zbavit se této nálepky není snadné, Tereza se přitom věnuje mnoha dalším věcem a oblastí jejího podnikání je vícero. Největší radostí je pro ni módní značka, která pomáhá seniorkám vést aktivní život a přivydělávat si k důchodu. Tereza má ráda módu, zdravý životní styl, pohyb a setkávání s inspirativními lidmi. Těch i díky své práci potkala mnoho, procestovala celý svět a každá země ji něčím inspirovala. Vždy se snaží, aby jí zkušenosti posunuly dál a mohla začít něco nového tvořit. V současné době se připravuje, jak sama říká, na největší projekt svého života - mateřství. To ji také přivedlo k tomu, že kromě podnikání začala natáčet videa se cvičeními, která udrží budoucí maminky fit, spokojené a krásné.

Více o podnikání Terezy naleznete tady. Hlasovat pro Terezu můžete ZDE.

4 otázky pro Terezu Hradil Jelínkovou

1. Proč jste se rozhodla podnikat?

Tím, že jsem pracovala od 13 let jako modelka po celém světě, to pro mě byla jednoznačná volba. Podnikat jsem začala již při vysoké škole, kdy jsem si díky kontaktům založila svoji vlastní agenturu pro hostesky a modelky. Byl to jen další krok k doplnění mého "podnikání" modelingu. Velkým vzorem a podporou mi byl a je můj manžel. Poté, co jsem se vrátila natrvalo ze spojených států, jsem si řekla, že chci podnikáním pomáhat i někomu dalšímu. Díku tomu vznikla moje charitativní značka Ouma od Babičky, která pomáhá seniorům .

2. Jakou přidanou hodnotou jsou pro vás sociální sítě nebo jiné on-line kanály?

Pro svoji agenturu jsem vždy hodně využívala Facebook a funguje mi to doteď, jelikož mohu oslovit hodně lidí najednou. Pro prezentaci Oumy využívám především Instagram, který funguje velmi dobře.

3. Vaše podnikání úzce souvisí s logistikou, byla to pro Vás na začátku velká výzva?

Ano a stále je. Doteď to vypadá tak, že objednávám a distribuuji materiál babičkám a pak každý produkt balím a nosím na poštu. To bych ráda změnila, protože především před Vánoci je to více než full-time.

4. Kolik balíků plánujete odeslat v příštím roce? Čekáte navýšení oproti předchozímu roku?

To se nedá říci, ale myslí, že jich bude více jako každý rok. Takže kolem 200 ks.

Hlasovat pro Terezu můžete pod pořadovým číslem 3.

Z jednoho e-mailu se započítává jeden platný hlas. Z deseti žen budou vybrané 3 TOP eŽENY roku 2020 s nejvyšším počtem hlasů.

Slavnostní vyhlášení proběhne v rámci Dne podnikatelů ČR, termín bude upřesněn.

84 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page