top of page
Vyhledat

E-commerce day 2022

E-commerce day je celodenní konference určena pro malé a střední e-shopy, kterým pomáhá s řešením širokého spektra otázek ohledně jejich podnikání. Konferenci pořádá nezisková organizace GUG.


Kdy? sobota 8. října 2022

Kde? Brno v Impact Hub


Zažijte den plný inspirace a načerpejte know-how pro rozvoj svého e-shopu.


Můžete se těšit na nabitý program plný tematických přednášek a workshopů od řečníků, kteří jsou předními experty ve svém oboru. Čekají vás témata od marketingu, práva, účetnictví až po logistiku. Pokryli jsme nejčastější otázky, které e-shopaři řeší, díky čemuž odejdete s plnohodnotnými informacemi, které využijete při zdokonalování vašeho e-shopu. Na své si přijde opravdu každý.

Bude tu také několik tématických partnerských stánků, se kterými se můžete pobavit o vaší situaci a případně navázat spolupráci, která může posunout vás e-shop zase o kousek dál. Vzdělání a hodnotné informace budou opravdu na každém rohu. A taky spoustu zábavy.

Celým dnem vás budou provázet skvělý moderátoři a o přestávkách pro vás máme připraveny další aktivity, které se vám budou určitě líbit. Nakonec vše zakončíme afterparty, kde bude prostor pro seznámení se s ostatními účastníky a třeba i nějaký ten drink. Registrujte se a nepropásněte to.


Vstup pro e-shopy je zdarma.

Více informací včetně registrace na akci zde: https://ecommerceday.cz/


24 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page