top of page
Vyhledat

Vysoká škola Praha je místo, kde si doplníte MBA vzdělání

V určitém věku nás lákají jiné obzory než pokračovat ve studiu. Vzdáme studium vysoké školy třeba již v prvním ročníku, nebo se cítíme být unavené na to, abych se ihned pustily do magisterského studia. Říkáme si, že si dáme rok pauzu, ale mezitím se dobře uchytíme v některé z firem a pauza se hodně protáhne. Studovat bychom ještě chtěly, ale magisterské studium nás už zas tolik neláká. Vždyť máme znalosti z praxe. Řešením je doplnit si manažerské vzdělání a jít studovat MBA.


Když nám běžná vysoká škola nestačí

Co je MBA? Nejde o klasické univerzitní vzdělávání, ale o manažerské celoživotní vzdělávání. Je to celosvětově uznávaná forma studia lidí, kteří již mají obvykle alespoň bakalářský titul (neboli nižší vysokoškolské vzdělání) a současně praxi ve firmě. Vše, co se v rámci MBA studia naučíte, je ihned prakticky využitelné ve vaší práci. Často bývá MBA studium skvělým krokem na cestě k dosažení lepší firemní pozice, nebo vyššího platu.


Pracujete v Praze, v dobré firmě, a láká vás tento titul? MBA Praha – to je studium na Vysoké škole podnikání a práva. Tato škola umožňuje kromě tradičního bakalářského a magisterského studia absolvovat i MBA studium.


Co obnáší studium MBA?

MBA studium absolvují manažeři i zaměstnanci. Počítat proto s individuálními potřebami a s vysokým pracovním nasazením těchto lidí musí být samozřejmostí. A to se právě daří VŠPP. MBA lze studovat v Praze i v Ostravě. Cena MBA studia je obvyklá, činí kolem 89 900 Kč bez DPH. Pokud jste absolventem VŠPP, cena je nižší, 69 900 bez DPH. V rámci studia si máte možnost volit různé studijní moduly. Některé jsou povinné, jiné volitelné. Předměty učí zkušení lektoři. Studium trvá jeden rok.


Vysoká škola podnikání a práva

Vysoká škola Praha je soukromou vysokou školou, kde lze studovat bakalářské i magisterské studium v programech Ekonomika a management, Právní specializace a v programu Marketingová komunikace. Kromě MBA pak lze na škole získat rovněž titul LL.M., což je obdoba MBA, avšak zaměřená na právo v manažerské praxi.

2 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page