top of page
Vyhledat

Pro firmy postižené koronavirem nabízí ThePay platební bránu zdarma

Česká společnost ThePay aktuálně pomáhá firmám, jejichž byznys postihla omezení související s pandemií virového onemocnění Covid-19. Spustila speciální tarif Pro Bono, díky kterému mohou teď firmy a živnostníci používat na svém e-shopu platební bránu zdarma.

Bezpochyby největší potíže zaznamenali obchodníci a provozovatelé, kteří museli ze dne na den zavřít svoje obchody. Někteří mají v lepším případě už z dřívějška jako druhý prodejní kanál e-shop, díky čemuž nebudou mít ztráty tak markantní, ale pak je tu ovšem ještě druhá skupina prodejců. Taková, která e-shop doteď nemá, a tak musí rychle jednat. Podnikatelé narychlo zjišťují, jak funguje e-shop, jak ho rychle zapojit, a do toho na něj potřebují vybrat a zapojit platební bránu, aby zde mohli lidé https://www.thepay.cz/_blankplatit online kartou. Je důležité, aby to měli co nejjednodušší.


Tarif ProBono pomáhá e-shopům v době nouze

Na takový scénář myslí v ThePay, a proto se rozhodli, že v době, která podnikatelům příliš nepřeje, nabídnou platební bránu zdarma po celou dobu nouzového stavu resp. do naplnění stanoveného obratového limitu. Za provoz platební brány s tarifem Pro Bono na zvoleném e-shopu nezaplatí živnostníci a firmy žádný objemový a transakční poplatek (které se jinak standardně u všech účtují jako určité procento z objemu platby).


Pomocná ruka pro prodejce zboží i služeb

Šéf ThePay, Daniel Havel, věří, že díky jejich Pro Bono tarifu pomůžou alespoň některým podnikatelům ustát tuto krizovou situaci. Platební brána nejen, že snadno vyřeší platební mechanismus celého e-shopu, ale může ušetřit potřebné finance jak nově zřizovaným e-shopům, tak i tam, kde se rozhodli online platby kartou teprve implementovat do současného e-shopu.


Zajímavá podpora od ThePay by mohla být příležitostí nejen pro prodejce zboží, jejichž business je teď doslova paralyzován, ale by to mohla usnadnit prodejcům služeb – konferencí, kurzů, workshopů či překladatelům. ThePay umožní v rámci Pro Bono založit bezplatně účet až tisícovce nových klientů.

2 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page