top of page
Vyhledat

Potřebujete peníze? Zkuste SMS půjčky

Každý z nás se někdy nachází v tíživé situaci a potřebuje finanční pomoc. Co dělat, když ego nedovolí škemrat o peníze u rodin a přátel? V takových případech mohou pomoci finanční společnosti. Aby člověk získal peníze, musí ale často doložit své příjmy, ručit a mít počáteční kapitál. Co dělat v případě finanční nouze a nulového příjmu? V tuto chvíli dokáží pomoci SMS a online půjčky. Co jsou zač a co od nich čekat?


Co je to SMS půjčka?

Pro lidi, kteří si chtějí řídit své finance z pohodlí domova, SMS půjčka ihned cestou. Vyřizuje se pomocí SMS zprávy nebo v online prostředí. Jedná se o krátkodobé půjčky v řádech tisíců až desetitisíců. Jelikož si žádal smí půjčit jen menší obnos, tak často není povinen prokazovat své příjmy ani dodávat další dokumenty – povinné je ale prokázání totožnosti. Obdržené peníze jsou půjčkou na cokoliv nemusíte tedy udávat žádné důvody vašeho požadavku.


Jak si mohu půjčit peníze smskou?

Prvním krokem pro získání půjčky je registrace ve finanční společnosti. Formulář vás navede k jednotlivým krokům, které je potřeba vykonat, obecně vyplníte informace o své osobě a je možné, že budete muset dodat kopii vašeho dokladu totožnosti. Při registraci taktéž musíte uvést vaše číslo účtu nebo korespondenční adresu kam bude vámi zvolený obnos zaslán. Dále je potřeba vyplnit vaše telefonní číslo ze které později budete mít možnost žádat o půjčky. Ne všechny společnosti podporují první žádost přes smsku, to si musíte zjistit dopředu. Jestli ano, tak do zprávy uvedete požadovanou částku a datum splatnosti.


SMS půjčka bez koruny

Výhodu takových půjček je, že k získání peněž neupotřebujete vůbec žádný kapitál neplatí se žádné poplatky za její poskytnutí – jste tak schopní sehnat půjčku bez registru na cokoliv až do 30 000 Kč.


Jaké jsou možnosti půjček?

Půjčky se liší společnost od společnosti. Většinou ale mají kolektivní rysy – první půjčka bývá zdarma splatnost se průměrně pohybuje od 1 dne až po 10 let s tím, že půjčují v rozpětí od 100 – 60 000 Kč. Podívejte se na konkrétní půjčky, které trh nabízí:


Plus půjčka – 10 000 Kč na účet každému ihned

Přejete si https://www.akutnipujcka.cz/sms-pujcka/půjčku ihned? Pak je Plus půjčka řešením pro vás – nabízí až 10 000 Kč se splatností do měsíce a převod slibuje do 10 minut. Cesta k získání peněz je snadná, vyplníte formulář s osobními údaji (jméno, telefon, e-mail, rodné číslo). Pak už jen určíte částku a dobu splatnosti, tak abyste byli schopni peníze v domluvený termín vrátit. Pozor, před získáním půjčky vám společnost zkontroluje bonitu aby si ověřila vaši abilitu splácet, nenahlíží ale do registru dlužníků. Po schválení už vám penízky doputují na účet.


Via SMS půjčka – až 60 000 Kč se splatností do 10 let

Via sms půjčka vyniká možností drobných splátek po dlouhou dobu. Můžete si půjčit až 60 000 Kč a splatnost můžete nastavit až na 10 let– podmínkou je ale platit minimálně 500 Kč měsíčně. Vyplnění žádosti je velice rychlé, jedná se o krátký formuláře, který by vám neměl zabrat víc než sedm minuta bez kontroly registru. Verdikt o získání či zamítnutí půjčky se dozvíte do 15 minut. Znovu se jedná o půjčku na cokoliv, nemusíte tedy dokládat žádné dokumenty. Půjčit peníze si ale může jen zletilý a pracující člověk. Při nedodržení smluvcích podmínek, můžete být pokutování až 500 Kč týdně s rizikem snížení bonity a s tím je i spjatá následující nemožnost půjčování dalších obnosů.


Půjčka Zaplo – až 30 000 Kč bez úroku

Zaplo má jeden veliký benefit, vaši první půjčku si totiž můžete pořídit jak bez poplatku, tak bez úroku a to v případě řádného splacení v domluvený čas. Další půjčky ale už se samozřejmě platí v příkladu uvádí úrokovou sazbu 279,83 %. Proces je znovu rychlý – kvapné vyplnění formuláře, během pár minut rozhodnutí a odeslání na účet. V Zaplu si můžete půjčit až 30 000 Kč bez doložení příjmu.

3 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page