top of page
Vyhledat

Pilotem na zkoušku - tip na originální zážitkový dárek

Dochází vám nápady na dárky a chcete si letos připravit něco originálního? Máte ve svém okolí lidi, kteří dokážou ocenit nezapomenutelný zážitek a užijí si takový dárek naplno? Potom se vám bude hodit náš tip na vyhlídkové lety či pilotování letadla. V článku najdete veškeré detaily a bližší informace, jak vyřešit klidně i několik dárků najednou opravdu originálním způsobem.


Splněný sen

Je hodně chlapců, ale i odvážných dívek, kteří měli sen stát se pilotem či pilotkou. Nespoutaně létat v oblacích a pilotovat velké letadlo nebo vrtulník. Jenže z dětského snu většinou sešlo a touha po létání se rozplynula v každodenních všedních záležitostech. Přesně na to sází společnosti prodávající zážitky. Dokážou totiž splnit sen. Sice jen na den či na chvíli, ale i to se počítá.


Nejlepší dárky jsou takové, jaké by si člověk sám nekoupil, ale přesto po nich touží. Je sice krásné a pozorné darovat praktické věci, ale ještě mnohem větší radost uděláte, když připravíte jako dárek splněný sen. Stát se pilotem na zkoušku pod vedením zkušeného instruktora je právě jedním z takových dárků, na které bude obdarovaný s láskou vzpomínat i několik let poté. V porovnání s ponožkami, na které se zapomene hned za pár dnů, jde o výrazný rozdíl.


Fascinující zážitek při vyhlídkovém letu

A co když víte, že by si obdarovaný netroufnul přímo na pilotování? I tehdy existuje způsob, jak darovat okamžik v oblacích. Jde o vyhlídkové lety nad různými lokalitami. Stačí si vybrat místo, které se vám nejvíce líbí, a vzlétnout. Na výběr je z letu vrtulníkem či letadlem. Obě varianty mají něco do sebe a žádné z nich nechybí špetka adrenalinu propojeného s užaslým sledováním okolní překrásné krajiny. Vyzkoušíte si, jak na svět koukají ptáci, a možná si všimnete něčeho nového, co ze země neuvidíte.


Ideální jako netradiční dárek

Vyhlídkové lety či zážitek z pilotování letadla jsou skvělým netradičním dárkem pro jednotlivce i v rámci firmy. Překvapte své obchodní partnery nebo nejlepší zaměstnance. V rámci menších kolektivů může jít o zajímavý teambuilding a získávání nových zkušeností. Dárek jistě ocení nejenom pánové, ale i podnikavé ženy, pro které může jít o skvělou příležitost ukázat, co v nich vlastně dřímá.


Obrovskou výhodou darování zážitku je také možnost nákupu dárku na poslední chvíli. Protože jde o poukaz, kdy si konkrétní termín rezervuje a vybírá přímo obdarovaný, můžete dárek pořídit opravdu kdykoliv. Vyhnete se čekání ve frontách, složitému vybírání správné velikosti a dalším problémům spojeným s nákupem klasického dárku. Vaším úkolem totiž bude pouze tisk poukazu a jeho umístění do ozdobné obálky. Potom už si zbývá počkat na překvapenou reakci obdarovaného a těšit se, až bude vyprávět, jak si zážitek užil.

6 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page