top of page
Vyhledat

Nejjednodušší pořízení auta je přes dlouhodobý pronájem aut

Ne každého při pořizování auta baví probírat se desítkami nabídek a vybírat, které auto zrovna pro vás vyjde nejvýhodněji. Ne pro každého je také lákadlem automobil přímo vlastnit. Proces pořízení ale nemusí být vůbec složitý, pokud půjdete cestou dlouhodobého pronájmu auta.


Vyberte si, zaplaťte měsíční pronájem a můžete s novým autem hned odjet

Právě s touto službou přišla firma Driveto. Driveto Klub funguje velmi jednoduše. Z předem sestavené nabídky automobilů si vyberete ten, který nejvíce vyhovuje vašim potřebám. Nabídka je dostatečně široká, vyberete si, pokud toužíte po velkém autě pro celou rodinu, i když preferujete menší vozidlo. Pak už jen stačí zaplatit měsíční pronájem a vydat se na cestu domů. Vyhnete se tak jednorázovému vynaložení velké částky za nákup.

Podobnost s operativním leasingem?


Připadá vám tento způsob pořízení automobilu povědomý? Podobnost s operativním leasingem zde je. Také si auto na nějakou dobu půjčíte a platíte za něj měsíční pronájem. Operativní leasing a dlouhodobý pronájem aut bez závazků se ale v mnohém liší. Druhá varianta je rychlejší, má přívětivější proces schvalování a nabízí větší volnost.


Při sjednávání klasického operáku se vám může stát, že na auto si počkáte i několik týdnů. Když vám nebude vyhovovat, stejně musíte dodržet dobu závazku, kterou jste si dohodli. Společnost Driveto má ale všechna nabízená auta skladem, takže po podpisu smlouvy jezdíte do několika dní. Ve chvíli, kdy už automobil nebudete potřebovat nebo se vám z nějakého důvodu nebude líbit, bez sankcí a poplatků ho jednoduše vrátíte. Platí pouze jednoměsíční výpovědní lhůta smlouvy, žádnou dohodnutou dobu pronájmu však dodržovat nemusíte. Sami si zvolíte, jak dlouho se svým novým autem chcete jezdit.


Driveto nabízí dlouhodobý pronájem aut jako službu. V ceně tak můžete mít garanční i záruční servis, zimní a letní pneumatiky včetně uskladnění a povinné ručení i havarijní pojištění jen s 5% spoluúčastí. I proto pronájmy aut rostou a je o ně čím dál větší zájem.


Auto, které vám bude spolehlivě sloužit

K sjednání dlouhodobého pronájmu auta vám bude stačit předložit řidičský a občanský průkaz. Po jejich ověření hned podepíšete smlouvu, nečeká vás žádné složité papírování.

Vlastnit automobil v dnešní době může znamenat mnoho starostí a komplikací, na které nemáte čas či náladu. Pokud auto potřebujete a chápete výhradně jako dopravní prostředek, který vám bude sloužit, je pro vás tento způsob ideální. Podívejte se, co říkají klienti Driveto, a ještě lépe pochopíte, že dlouhodobý pronájem je pro vás výhodným řešením.

8 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page