top of page
Vyhledat

Jak KB SmartPay pomáhá podnikatelkám

Aktualizováno: 27. 4. 2023

Jitka Palatová je generální ředitelkou KB SmartPay, společnosti specializující se na poskytování platebních řešení a služeb s nimi souvisejících. Má bohaté zkušenosti z oblasti finančního sektoru, kde působí již řadu let. V průběhu své kariéry se zabývala řízením a rozvojem firem ve finanční a investiční oblasti. V současné době se Jitka Palatová aktivně podílí na rozvoji a implementaci bezhotovostních plateb v České republice. Její vize spočívá v tom, aby platební služby byly pro zákazníky co nejpohodlnější, bezpečné a dostupné všude a kdykoliv.


S jakými největšími výzvami se v současnosti potýkají ženy v oblasti podnikání?

Ženy podnikatelky se potýkají s mnoha výzvami, jako je skloubení práce a rodiny, ale také s tím, že je stále málo podnikajících žen, proto je mnohdy složitější sdílet si zkušenosti.


Můžete nám popsat, jakým způsobem KB SmartPay pomáhá ženám podnikatelkám v řešení finančních výzev a optimalizaci nákladů?

Naše poslání spočívá v usnadnění růstu jejich podnikání. Díky našim řešením se podnikatelky nemusí trápit prací s hotovostí, což šetří jejich čas a náklady na její zpracování. Poskytujeme unikátní řešení pro bezhotovostní platby, včetně terminálů a platební brány pro e-shopy.


Jaké konkrétní služby KB SmartPay nabízí ženám podnikatelkám a jakým způsobem jim pomáhají rozvíjet své podnikání?

Pro začínající podnikatelky, které zatím neakceptují platby kartou, máme na českém trhu unikátní nabídku – terminál na 12 měsíců zdarma. Pro podnikatelky, které očekávají menší počet plateb a nechtějí platit za terminál, je pak nejvhodnějším řešením PayPhone, který umožňuje přijímat platby pomocí mobilní aplikace. Pokud je s podnikáním spojen i e-shop, nabízíme platební bránu od GoPay včetně možnosti financování, které je automaticky spláceno z budoucích objednávek a transakcí na daném e-shopu. Snažíme se také poskytovat vynikající servis a jsme snadno dostupní. Vnímáme, že pro začínající podnikatelky jsou důležité náklady, proto nabízíme férové a jedny z nejnižších cenových podmínek na trhu.


Co byste poradila ženám, které teprve začínají s podnikáním a hledají vhodné finanční nástroje?

Poradila bych jim, aby neměly předsudky a šly do nových technologií, digitalizace a bezhotovostních řešení. Platby kartou jsou dnes již standardem a zavedení bezhotovostních plateb do podnikání může podle našich statistik přinést nárůst tržeb až o 30 %. Vzkázala bych jim: Soustřeďte se na to, v čem jste dobré a v čem jsou vaše silné stránky. Starost o platby a technologie přenechte těm, kteří neustále vyvíjí zákaznicky nejbezpečnější a nejpřívětivější řešení. tj. KB SmartPay 😊.


Jaké máte plány na rozvoj služeb KB SmartPay pro ženy podnikatelky v budoucnosti?

Plánujeme zavedení nových služeb jako Live on-line shopping, což je možnost připojit k e-shopu kameru, ukazovat naživo produkty a odpovídat publiku. Velmi se také osvědčily tzv. bezobslužné terminály, kde automat dle objednávky vydá zboží nebo například vytiskne vstupenku bez fyzické obsluhy personálu. Neustále rozvíjíme naše služby a řešení podle měnících se potřeb a požadavků klientek.


Jak se KB SmartPay snaží podporovat udržitelné a odpovědné podnikání a jak to ovlivňuje ženy podnikatelky v České republice?

V KB SmartPay se věnujeme minimalizaci uhlíkové stopy při placení, například přes digitalizaci procesů a omezení použití plastů. Udržitelnost je pro nás velmi důležitá a je to téma, které se v našem týmu pravidelně řeší. Snažíme se být v tomto ohledu vzorem.


Jaké jsou nejnovější trendy v oblasti platebních řešení a jak se KB SmartPay snaží být v této oblasti průkopníkem, aby ženám podnikatelkám nabídla nejlepší služby?

Mezi nejnovější trendy patří například digitalizace účtenek, platby přes QR kód, nebo řešení v dopravě.

42 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page