top of page
Vyhledat

eŽena roku 2020: Šárka Křivánková (9)

Šárka Křivánková z Rajhradic u Brna je maminkou Mikuláše a Justýny. Ti jsou její prioritou, proto i své podnikání má přizpůsobeno tomu, aby s nimi trávila co nejvíce času. V rámci své značky Padnoucí podprsenka tak jezdí po Česku a učí ženy, jak si vybrat skutečně padnoucí podprsenku. Tu si pak mohou přímo zakoupit, nebo jen zdarma absolvovat službu brafitting, což je proces správného výběru prádla. K podnikání se dostala na mateřské dovolené, když po skončení kojení neměla v šatníku jedinou podprsenku, ze které by její bujnější poprsí nevykukovalo. Napadlo ji tedy, že jiné ženy mají určitě podobný problém. Z oblasti teorie přešla do praxe a náramně ji to chytlo. Nyní má skladem více než sedm set kusů prádla osvědčených značek a střihů, neboť s malým množství zboží nelze brafitting dělat, a za šest let praxe již od pohledu pozná, jakou velikost a střih žena potřebuje.

Více o podnikání Šárky naleznete tady. Hlasovat pro Šárku můžete ZDE.

4 otázky pro Šárku Křivánkovou

1. Proč jste se rozhodla podnikat?

Mám ráda změny a to, že jsem se stala matkou, sebou neslo možnost i změnit profesi.

2. Jakou přidanou hodnotou jsou pro vás sociální sítě nebo jiné on-line kanály?

Je to velká pomoc a podpora. Mohu okamžitě sdílet novinky, komunikovat kdekoliv s klientkami a využívám i placenou reklamu.

3. Vaše podnikání úzce souvisí s logistikou, byla to pro Vás na začátku velká výzva?

Já jsem neposedný typ, takže logistika je pro mě součástí života.

4. Kolik balíků plánujete odeslat v příštím roce? Čekáte navýšení oproti předchozímu roku?

K plánům na příští rok patří zřízení e-shopu jako služby pro klientelu získanou za 6 let práce (80 %) a získání klientely nové (20 %). Balíky zatím zasílám nejvíce z objednávek, které udělám osobně nebo poptávkou přes e-mail, což je asi 5 balíků týdně.

Hlasovat pro Šárku můžete pod pořadovým číslem 9.

Z jednoho e-mailu se započítává jeden platný hlas. Z deseti žen budou vybrané 3 TOP eŽENY roku 2020 s nejvyšším počtem hlasů.

Slavnostní vyhlášení proběhne v rámci Dne podnikatelů ČR, termín bude upřesněn.

53 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page