top of page
Vyhledat

eŽena roku 2020: Lenka Jahodová (2)

Lenka Jahodová je certifikovanou lektorkou obličejové jógy, absolventkou školy liftingu a tvůrkyní luxusních masážních rukaviček z pravého hedvábí pro vyhlazování pleti. Ve svých pětačtyřiceti letech z celého srdce věří, že to, jak se cítíme a jak vypadáme, máme zcela ve své moci. Skutečným tajemstvím krásné pleti je masáž, protože nejen harmonizuje tělo i duši, ale je také nejúčinnějším nástrojem pro aktivaci neuvěřitelných schopností kůže k regeneraci a sebeobnově. I proto spolu s masážními rukavičkami vždy žena získá videokurz s přesným vysvětlením tahů profesionálních omlazovacích masážních technik. Podle Lenky jsou naše ruce nejvzácnějším a nejdokonalejším nástrojem, který máme. Hedvábí, ze kterého jsou rukavičky vyrobeny, je drahocenný materiál, takový zázrak přírody obsahující unikátní složky pěstící pleť. Povrch hedvábí je hebký a kluzký a právě tyto vlastnosti zajišťují dokonalé provedení masážních tahů. Na sucho, bez mastnoty, od dekoltu po temeno. Kdekoliv a kdykoliv. Hedvábná masáž je nejen omlazovací modelační technikou, ale především cestou k sobě samé, k sebelásce a sebeúctě, k tomu mít se ráda a hýčkat se.

Více o podnikání Lenky naleznete tady. Hlasovat pro Lenku můžete ZDE.

4 otázky pro Lenku Jahodovou

1. Proč jste se rozhodla podnikat?

Měla jsem v sobě nutkání, vnitřní hlas, který volal po tvořivosti. Pracuji v ryze mužském prostředí, kde se žena mého typu těžko realizuje.

2. Jakou přidanou hodnotou jsou pro vás sociální sítě nebo jiné on-line kanály?

Na rovinu se musím přiznat, že jsem spíše taková "holka z lesa" a introvert. Takže se na sociální sítě příliš nehrnu. Ale vím, že jejich přínos pro podnikání je nesmírný. Spatřuji v nich obrovskou výhodu oproti době, kdy nebyly a podnikatelé museli vynakládat prostředky na reklamu v tisku apod. Myslím, že jejich přidaná hodnota je ohromná a je mým velkým přáním se naučit je používat a využívat.

3. Vaše podnikání úzce souvisí s logistikou, byla to pro Vás na začátku velká výzva?

Ano, byla to velká otázka. Zatím řeším rozesílání balíčků docházením na poštu.

4. Kolik balíků plánujete odeslat v příštím roce? Čekáte navýšení oproti předchozímu roku?

Ráda bych obšťastnila svým něžným výrobkem alespoň tisícovku žen. Navýšení čekám a moc si ho přeji. Byla bych velmi vděčná, kdyby se to povedlo.

Hlasovat pro Lenku můžete pod pořadovým číslem 2.

Z jednoho e-mailu se započítává jeden platný hlas. Z deseti žen budou vybrané 3 TOP eŽENY roku 2020 s nejvyšším počtem hlasů.

Slavnostní vyhlášení proběhne v rámci Dne podnikatelů ČR, termín bude upřesněn.

38 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page