top of page
Vyhledat

eŽena roku 2020: Kateřina Podzemná (4)

Kateřina Podzemná je kosmetička a maminka dvou dětí. Miluje přírodu a na polosamotě u lesa, kde s rodinou žije, obhospodařuje louky a sbírá bylinky. O byliny a přírodní složky v kosmetice se vždy zajímala, nyní, v duchu svého motta "s láskou k sobě, s láskou k přírodě", sama vyrábí přírodní kosmetiku a vede kurzy, kde zájemce učí, jak si kvalitní přírodní kosmetiku vyrobit doma. Práce jí velmi baví a naplňuje a ráda by se stala nezávislou ženou. Podle Kateřiny je to, co žije, cítit v jejích výrobcích, proto se k ní zákazníci rádi vrací.

Více o podnikání Kateřiny naleznete tady. Hlasovat pro Kateřinu můžete ZDE.

4 otázky pro Kateřinu Podzemnou

1. Proč jste se rozhodla podnikat?

Rozhodli jsme se žít na polosamotě u lesa v souladu s přírodou a hospodařit. Dát naší rodině čerstvý vzduch, kvalitní suroviny, které si vypěstujeme atd. Jediné, co nám chybělo, byla kvalitní přírodní kosmetika. Jsem kosmetička a vždy jsem se zajímala o ingredience použité v kosmetice. Chyběla nám kvalitní kosmetika, a tak jsem se rozhodla, že si jí začnu vyrábět sama. Rodina je pro mě na prvním místě a podnikání mi umožňuje být pánem svého času a stát se nezávislou. Autobus je daleko, a tak práce z domu je pro mě ideální. Mohu rozvézt děti do školy či do kroužku, postarat o naše hospodářství, zastoupit či pomoci svému muži. Prostě miluji zdravý životní styl se vším všudy.

2. Jakou přidanou hodnotou jsou pro vás sociální sítě nebo jiné on-line kanály?

Pro mě jsou sociální sítě úžasnou možnosti, jak sdílet vše dobré, být inspirací pro druhé, nebo naopak najít inspiraci pro sebe. Je to pro mě snadná komunikace se zákazníkem.

3. Vaše podnikání úzce souvisí s logistikou, byla to pro Vás na začátku velká výzva?

Jsem teprve na začátku, nyní mám čerstvě zkolaudovanou provozovnu. Trvalo rok, než mi byla schválená. Bylo to o nervy, naštěstí už je to za námi. Velká výzva to pro mě nebude, každý den vyjíždím autem mimo domov a hlavně velice ráda cokoliv organizuji. Už se na to moc těším.

4. Kolik balíků plánujete odeslat v příštím roce? Čekáte navýšení oproti předchozímu roku?

Tak tohle je těžká otázka. Nyní své výrobky prodávám zatím bez atestů na různých jarmarcích a handmade marketech. E-shop ještě nemohu mít, ale počítám ze začátku tak 800 balíků.

Hlasovat pro Kateřinu můžete pod pořadovým číslem 4.

Z jednoho e-mailu se započítává jeden platný hlas. Z deseti žen budou vybrané 3 TOP eŽENY roku 2020 s nejvyšším počtem hlasů.

Slavnostní vyhlášení proběhne v rámci Dne podnikatelů ČR, termín bude upřesněn.

45 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page