top of page
Vyhledat

eŽena roku 2021: Lucie Šálená (9)

Aktualizováno: 13. 6. 2022

Hlasovat pro Lucii můžete pod pořadovým číslem 9 ZDE. Hlasování probíhá od 1. 10. do 31. 10. 2021 a z jednoho e-mailu se započítává jeden platný hlas.

VÍCE O PODNIKÁNÍ LUCIE

Webové stránky: www.chytraopicka.cz Začátek podnikání: 2017 Obor podnikání: výroba a prodej hraček a her pro děti

PODNIKATELSKÝ PŘÍBĚH

Co byl Váš důvod pro vstup do podnikání?

Po narození dětí jsem věděla, že se do práce v korporátu už vrátit nechci, chtěla jsem s dětmi (3 kousky) trávit co nejvíc času, a to jsem tím splnila.

Měla jste při startu svého podnikání podporu rodiny či nejbližšího okolí?

Ano, měla. Popravdě obdivuji maminky, které to zvládají bez podpory. Já se vždy můžu o víkendu obrátit na úžasné babičky a dědy, kteří hlídají a také manžel je obrovskou podporou.

Jaké momenty byly pro Vás nejtěžší a jakých úspěchů si nejvíce vážíte?

Nejtěžší byl asi okamžik, kdy jsem měla rozjetý e-shop a manžel byl pracovně převelen do Řecka. Zároveň jsem čekala své třetí dítě. Dnes na to ale vzpomínám jako nejlepší rok v podnikání. Nechtěla jsem původně nic delegovat a teď jsem byla přinucena. Celou logistiku, posílání balíků jsem přenechala agentuře a odjela s dětmi na rok a půl do zahraničí. Měla jsem tak čas jen na marketingové aktivity, kterým jsem se věnovala naplno. E-shop tak zdvojnásobil obrat.

Jakých chyb byste se nyní již vyvarovala a co byste rozhodně ve svém podnikání neměnila a všem doporučila?

Určitě bych si udělala lepší finanční plán a neskákala do podnikání tak rychle jako jsem to udělala. Musím říct, že první 3 roky podnikání byl opravdu jen koníček, než jsem začala počítat čísla a rozhodovat se na jejich základě, to jsem měla udělat už na začátku.

47 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page