top of page
Vyhledat

eŽena roku 2020: Bohdana Kurková (1)

Aktualizováno: 13. 6. 2022

Bohdana Kurková je maminkou dvou dětí, samoživitelkou, která se rozhodla vyměnit jistotu zaměstnaneckého poměru za vlastní podnikání. Otevřela si kamennou prodejnu a e-shop s oblečením pro plnoštíhlé Molet.cz. Plní si tak svůj velký sen, chce světu ukázat, že každá žena může být šik a hezky upravená bez ohledu na její konfekční velikost. Z vlastní zkušenosti ví, že i plus size ženy jsou křehké a zaslouží si milou péči. Své podnikání by ráda rozšířila, neboť spokojené a někdy i dojemné reakce zákaznic jsou pro ni velkou odměnou a důkazem, že co dělá, má smysl.

Více o podnikání Bohdany naleznete tady. Hlasovat pro Bohdanu můžete ZDE.

4 otázky pro Bohdanu Kurkovou

1. Proč jste se rozhodla podnikat?

Jsem celoživotní majitelkou plných křivek a ráda se hezky oblékám, jenže jsem měla pocit, že slušivé oblečení končí u velikosti 42. Proto jsem vytvořila vlastní značku. Šijeme jen takové oblečení, které také osobně ráda nosím. A nejen já, ale také mé plnoštíhlé kamarádky. Rozhodla jsem se nejít cestou dovozu z Asie, ale námi navrhované oblečení šijí naše švadlenky z Moravy. Byla bych moc ráda, kdyby naše místní výroba nemusela tak často končit.

2. Jakou přidanou hodnotou jsou pro vás sociální sítě nebo jiné on-line kanály?

Bez sociálních sítí a internetu obecně si už podnikání nedovedu představit. Zvlášť v sociálních sítích vidím možnost oslovit potencionální zákaznice, představit jim naše produkty ,ale také nechat je nahlédnou "pod pokličku", kdo se vlastně za firmou skrývá. Ukázat, že za ní stojí stejné ženy, jako jsou ony - s velmi podobnými radostmi, starostmi i potřebami. A tím si budovat jejich důvěru.

3. Vaše podnikání úzce souvisí s logistikou, byla to pro Vás na začátku velká výzva?

Vzhledem k tomu, že jsem znamením Beran, tak výzvy překonávám vlastně ráda. Musím ale přiznat, že velkou výhodou bylo, že jsem se již s řešením logistiky setkala v předchozím zaměstnání.

4. Kolik balíků plánujete odeslat v příštím roce? Čekáte navýšení oproti předchozímu roku?

Ano, samozřejmě plánujeme do budoucna stále počty navyšovat. V příštím roce bychom moc rádi navýšili počet odeslaných balíků na minimálně dvojnásobek a věřím, že nás ani nepříjemnosti spojené se současnou koronavirovou situací nezastaví. Postupně přibývají i zákaznice ze Slovenska a to nás nesmírně těší.

Hlasovat pro Bohdanu můžete pod pořadovým číslem 1.

Z jednoho e-mailu se započítává jeden platný hlas. Z deseti žen budou vybrané 3 TOP eŽENY roku 2020 s nejvyšším počtem hlasů.

Slavnostní vyhlášení proběhne v rámci Dne podnikatelů ČR, termín bude upřesněn.

50 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page