top of page
Vyhledat

Další ročník programu Business Academy

Dovolujeme si vás informovat, že Grow with Google spouští další ročník programu Business Academy pro vybrané české a slovenské malé a střední firmy, které chtějí dát svému internetovému podnikání nový impulz. Pětitýdenní vzdělávací program pomůže firmám nastartovat ty správné změny.


Během více než 25 hodin získají podnikatelé a podnikatelky ucelený přehled a znalost v oblasti obchodní strategie, tvorby značky, digitálního marketingu, exportu a firemní kultury.

Přihlášky do programu Business Academy jsou otevřeny do 18. září, samotná akademie proběhne v termínu 3. října – 10. listopadu 2022.


PROGRAM PRO RŮST VAŠÍ FIRMY


1. Obchodní strategie Svět se změnil a s ním i způsob podnikání. Ukážeme si postupy, jak přistoupit k tvorbě obchodní strategie či plánu. Inspirujeme se nástroji, které používají progresivní a inovativní startupy.


2. Strategie online marketingu Abyste ve svém podnikání maximálně využili výhod online prostředí, měli byste si připravit správnou strategii. Představíme si nástroje a techniky, které vám pomohou naplnit obchodní cíle.

3. Online marketing Přišel čas uvést digitální strategii do praxe. Zjistíte, jak může vašemu podnikání pomoci kvalitně vyplněný Firemní profil, a zaměříme se také na Google Ads. Naučíte se, jaké jsou druhy kampaní a možnosti cílení.


4. Export Projdeme základní pilíře úspěšné expanze do zahraničí. Na základě hypotéz a zkušeností z domácího trhu si vytvoříte vlastní marketingový plán. Seznámíte se také s případovými studiemi z praxe.

5. Design Thinking Máte podnikatelský nápad nebo problém, který potřebujete vyřešit? Pomůžeme vám přijít na to, co za problémem stojí. Design Thinking je metoda řešení problémů zaměřená na uživatele/zákazníka.

1:1 konzultace Chtěli byste zlepšit své digitální dovednosti nebo se dozvědět více o efektivním využití nástrojů od Googlu? V rámci akademie budete mít možnost online konzultace s našimi certifikovanými trenéry v délce 90 minut.


Více informací včetně registrace ZDE: https://rsvp.withgoogle.com/events/business-academy

44 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page